Pikkupojat keksivät uuden juhlapäivän – velipäivä kerran vuodessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyään vietetään jos jonkinlaista teema- tai juhlapäivää. On kansainvälistä suihinottopäivää, naistenpäivää, miestenpäivää ja jopa kokonainen viiksille omistettu kuukausi movember. Kolme veljestä, Harry, Liam ja Andrew päättivät, että kerta on olemassa äitienpäivä ja isänpäivä, niin he tahtovat oman velipäivän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Poikien ideasta alkoi heidän vuosittainen velipäivän juhlinta. Seitsemän-, yhdeksän- ja kymmenenvuotiaat pojat ovat onnellisia, että tulevat keskenään toimeen ja voivat viettää aikaansa oman juhlapäivän merkeissä. Heidän mukaansa juhlapäivässä on tärkeämpää viettää veljien kanssa aikaa kuin antaa heille lahjoja.

Pojat askartelevat ja tekevät ruokaa juhlapäivän kunniaksi. Velipäivä huipentuu takapihan puutarhajuhliin. Vaikka pojat kokkailevat pienessä tilassa keittiössä, pysyvät heidän välinsä sopuisana. Poikien tavoitteena on jatkaa perinnettä aikuisikään saakka.