Tosielämän Jessica Rabbit tiukassa lateksiasussa – sai miehet sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla suuren suosion saanut animaatioelokuva Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? marssitti valkokankaille myös maailmanhistorian näyttävimpiin vamppeihin lukeutuvan Jessica Rabbitin. Siitä saakka hahmo on ollut suosittu esimerkiksi erilaisissa roolileikeissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Jessica Rabbit on jälleen nähty myös tosielämässä, ja tällä kertaa ehkä seksikkäämpänä kuin koskaan. Kyseessä oli nimittäin 35-vuotias kanadalainen Bianca Beauchamp, joka tunnetaan rohkeista poseerauksistaan erilaisissa lateksiasuissa.

Nykyisin 32FF-kokoisilla silikonirinnoilla varustettu kaunotar oli pukeutunut tiukkaakin tiukempaan lateksiasuun, joka ei jättänyt mitään arvailun varaan. Kaiken lisäksi kaunotar ryhtyi iskemään miehiä, jotka uskaltautuivat hänen kanssaan valokuviin.