Meedio kiinni rysän päältä – rikostoveri teki aaveääniä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisiä on kautta aikain kiinnostanut yliluonnollinen todellisuus, ja sitä kautta meediot ovatkin voineet tienata sievoisia summia ottamalla yhteyksiä henkimaailmaan. Nyt eräs brittiläinen meedio on jäänyt kiinni huijausyrityksestä.

Ritarioppaaksi itseään kutsuva Chris Date järjesti perjantaina kummituskierroksen riivatussa eteläwalesilaisessa Halfway-hotellissa. Eräässä kierroksen vaiheessa Date vei 14 maksavaa asiakasta hotellin talleille ja järjesti heille näytöksen.

Osallistujat seurasivat, kuinka henget vastasivat rajan takaa meedion kysymyksiin koputtamalla kahdesti. Tapahtuneen jälkeen henkilökunnan jäsen ja yksi osallistuja päättivät jäädä paikalle odottamaan, jos joku tulisi alas ullakolta, josta äänet olivat tulleet.

– Kaksikymmentä minuuttia meni ja sitten mies tuli alas. Henkilökunnan jäsen otti miehestä kiinni ja heitti hänet ulos, kertoi hotellin omistaja Paul Francis Telegraph-lehdelle.

Ullakolta laskeutunut mies väitti olevansa koditon, ja sanoi, ettei hänellä ollut osaa eikä arpaa kummitusääniin. Kummituskiertueelle osallistunut Mike Grimble kuitenkin huomioi, että kodittomalla hiiviskelijällä oli jaloissaan kalliit muotifarkut. Nyt meedio Datea epäillään huijausyrityksestä, vaikka herra itse kieltääkin asian jyrkästi.