Miley jakoi kuuman uimapukukuvan – tästä ex-poikaystävä jää paitsi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Disney-teinitähti Miley Curys on herättänyt runsaasti kohua esimerkiksi Wrecking Ball -musiikkivideonsa rohkean sisällön vuoksi. Pian hittivideon julkaisun jälkeen vahvistui, että poptähden poikaystävä Liam Hemsworth oli jättänyt hänet ja löytänyt jo uuden rakkaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Miley Cyrus on osoittanut Twitter-kuvassaan ex-poikaystävälleen mistä tämä jää paitsi. Otoksessa poptähti nimittäin nojaa uima-altaan reunalla, esitellen kameralle näyttävää takapuoltaan. Miley lienee myös löytänyt australialaisen Liamin tilalle uuden rakkaan saarivaltiosta, sillä hän poseeraa toisessa uudessa Twitter-otoksessaan kengurunpoikanen sylissään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

20-vuotias laulajatar päätti vastikään suhteensa näyttelijä Liam Hemsworthiin. Mies ikuistettiin latinokaunotar Eisa Gonzalezin kanssa, joten hänen arvellaan siirtyneen eteenpäin elämässään. Miley sen sijaan vaikuttaa keskittyvän uraansa. Parin lemmen esteeksi arvellaan muun muassa Cyrusin ronskeja esiintymisiä, jotka saivat Hemsworthin huolehtimaan maineestaan.