Alessandra kuumempi kuin koskaan – lomakuvat julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

32-vuotias supermalli Alessandra Ambrosio on eräs mallimaailman parhaiten tienaavista kaunottarista. Hän on kahden lapsen äiti, joka lomaili kesällä perheineen Brasiliassa ja Kreikassa. Hän on jakanut aktiivisesti lomakuviaan myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa.

Nyt Alessandra on lomaillut kauniissa seurassa, sillä hän on parhaillaan kuvauksissa St. Tropezissa, jossa hänen seuranaan on toinen supermalli Candice Swanepoel. Tapansa mukaan Alessandra julkaisi vapaapäivältään näyttäviä kuvia Instagramissa.

32-vuotias Alessandra Corine Ambrosio on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.