Johanna Tukiaiselle taas vankilatuomio – yhteensä jo 105 päivän linnareissu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen oli vielä muutamia vuosia sitten näkyvä julkkispersoona, mutta parin viime vuoden aikana hänen tilanteensa on muuttunut traagisella tavalla. Edelleen keikkaileva kohujulkkis aiheuttaa suuressa yleisössä nykyisin lähinnä sääliä ja ihmettelyä siitä, ettei häntä ole vieläkään saatu hoitoon.

Nyt Johanna Tukiainen on joutumassa hetkeksi ainakin pois keikkalavoilta, sillä hänet on jälleen tuomittu käräjäoikeudessa vankilaan. Tällä kertaa Tukaiselle määrättiin 45 päivää ehdotonta vankeutta vuonna 2010 tapahtuneesta haitanteosta virkamiehelle ja kahdesta vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Kyse oli Tukiaisen ja hänen ex-aviomiehensä Arto Länsmanin välienselvittelystä.

Taanoin Tukiainen tuomittiin niin ikään vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä 60 päivän ehdottomaan vankeuteen, mutta valitusten vuoksi tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Mikäli valitus hylätään ja tänään langetettu tuomio tulee myös lainvoimaiseksi, tulee täytäntöön yhteensä 105 päivän vankeustuomio.