Lääkärin härski pila: Tekaisi nukutetulle naispotilaalle viikset ja kyyneltippoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tarraviikset sopivat hyvin naamiaisiin, mutta eivät oikeastaan muualle. Nyt eräs kalifornialaisessa sairaalassa levännyt nainen heräsi leikkauksen jälkeen hämmentävään tilanteeseen. Hänen kasvoilleen oli ilmestynyt operaation jälkeen tarraviikset ja kyyneltippoja muistuttavia tarroja.

laakari25092013

Torrancen sairaalan nukutuslääkärin mielestä potilas olisi voinut saada ”kiksit” herätessään nukutuksesta viiksekkäänä. Potilaasta on kaiken lisäksi levinnyt tapauksen vuoksi viiksikuva verkossa, uutisoi Daily Breeze -sivusto.

Kauhistunut nainen suuttui tapahtuneesta ja haastoi koko sairaalan oikeuteen hänen nolaamisestaan. Koko juttu on jo muutenkin absurdi, mutta kaiken tämän lisäksi potilas oli työskennellyt samassa sairaalassa 13 vuoden ajan. Työkaveri ajatteli, että hyvä työsuhde salli pienen pilanteon. Toisin kuitenkin kävi, kun huumori meni hyvän maun rajojen yli.