Lindsay Lohanin sekoiluille löytyi syyllinen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-kaunotar Lindsay Lohan pääsi taannoin vapaaksi vieroitushoidosta. Neitokaisen uskotaan olevan nyt kuivilla hurjasta päihdekierteestä, joka sai tähden elämän sekaisin. Hänen on sittemmin uutisoitu palkanneen itselleen tukihenkilön, jonka tarkoitus on auttaa häntä pysymään raittiina.

Nyt Lindsay Lohanin Michael -isä on paljastanut pitävänsä itseään ja ex-vaimoaan syyllisenä tyttärensä ailahtelevaan käytökseen ja päihdeongelmiin. Miehen mukaan Lindsayn ongelmien taustalla on Michaelin ja Dinan vaikea ero.

– Minusta tuntuu, että se johtuu minun ja Dinan erosta, ja kaikesta mitä tapahtui. Lindsay joutui kauheaan asemaan, Michael Lohan kertoi TMZ-verkkosivustolle.

Lindsay Lohanin kerrotaan nykyään tapailevan entistä amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja Matt Nordgreniä, joka on viime vuosina siirtynyt urheilusta näyttelemisen pariin. Philadelphia Eagles -joukkueessa aiemmin pelannut Matt on New York Post -lehden mukaan Lohanin vanha tuttu, sillä pari on ollut ystäviä jo vuosein ajan.