Tällaiseen kahvikupposeen uskaltaisi tuskin koskea – maistuisiko?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian epäviralliset toiset kuninkaalliset, eli Beckhamit, tunnetaan heidän perhekeskeisestä elämäntyylistään. David osoitti äsken kunnioitusta vaimolleen tatuoimalla tämän nimen kämmenselkäänsä. Äskettäin David ja Victoria ostivat 60.000 euron arvoiset Audin urheiluautot isovanhemmilleen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Victoria Beckhamin kasvot on ikuistettu hänen uransa aikana lukuisiin valokuviin, mutta nyt ne ovat päätyneet yllättävään paikkaan. Newyorkilainen ”latteartisti” Michael Breach nimittäin loi ex-spaissarin muotokuvan kahvin päällä olevaan kermaan. Victoria jakoi kuvan ”teoksesta” Twitter-tilillään.

Pariskunnalla on neljä lasta; 14-vuotias Brooklyn, 11-vuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja kaksivuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana ja David on tehnyt viime aikoina mallin töitä alusvaatemainoksissa jäätyään eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan pestistä.