Nicole Coco Austin pukeutui ”roiskeläppään” illallisella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Ice-T:n vaimo Coco tunnetaan niin uhkeista muodoistaan kuin urheilu- ja kuntoiluharrastuksistaan. Hänet nähdään lähes yhtä usein kuntosalitreeneistä otetuissa kuvissa kuin paljastavissa vaatekappaleissa.

Nyt Coco on jakanut WhoSay-sivustolla kuvan, jossa hän esittelee illallisasuaan. Ei liene järin suuri yllätys, että 34-vuotias tähti on pukenut ylleen varsin lyhyen ja rintavarustukseen antoisan näkymän tarjoavan mekon illalliselle miehensä kanssa.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

– Tämä on Ice-T:n valinta illallisasukseni. Hän pitää lyhyistä mekoista… Mielestäni hän valitsi hyvin, Coco kirjoitti.

Coco esitteli äskettäin televisio-ohjelmassa twerking-tanssin saloja, jota hän kutsui kotoisammin pepun heiluttamiseksi. Nainen kertoi tanssin ytimen olevan alaselän liikkeissä ja sai esityksestään raikuvat aplodit. Muhkeasta takamuksestaan tunnettu Coco peitteli aiemmin peppuaan. Hän kertoi, ettei osannut nuorena suhtautua saamaansa huomioon. Vasta aviomies Ice-T:n ihailu sai hänen mielensä muuttumaan.