Drake fanittaa Kris Jenneriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kris ja Bruce Jennerillä on sisäpiiriläisen mukaan ollut ongelmia jo vuosien ajan. Viimeksi isä-Jenner muutti perheen kartanosta pois, koska hän halusi antaa tilaa Kimille, Kanyelle ja North-vauvalle. Lisäksi hän syytti vaimoaan huomionhakuiseksi.

Kris Jennerin tiedetään ihailevan suuresti Drakea, joka esiintyikin Kylie Jennerin syntymäpäivillä viime kuussa. Nyt myös laulajamies on innostunut kehumaan Kardashianien matriarkkaa E! Newsille.

– Olen heidän ystävänsä. Pidän kovasti Kylie ja Kendall Jenneristä ja myös Khloe on todella mukava. Kuten arvata saattaa, pidän kuitenkin eniten Krisistä. Hän on todellinen kuningatar ja pomo, Drake hehkutti.

Kris Jennerin avioliiton huhutaan olevan ohi. Hän juonsi keskusteluohjelmaansa välillä ilman sormustaan. Bruce Jennerin kerrotaan kyllästyneen vaimonsa huomiohakuiseen elämäntyyliin. Hänen mielestään Kris saa hänet näyttämään tyhmältä yleisön silmissä.