Jennifer Anistonin hääsuunnittelut etenevät – paikka ja bestman päätetty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Jennifer Aniston ja Justin Theroux ovat olleet kihloissa viime vuoden elokuusta lähtien. Kaksikon häistä on huhuttu jo pitkään, ja seremonian ajankohtaa ollaan vaihdettu lööppien mukaan jo useampaan otteeseen.

Aniston kuitenkin kertoo, että häät tulevat tapahtumaan, mutta he eiväg ole vielä päättäneet sopivaa päivää. Hääpaikaksi on valikoitunut paikka Bel Airissa, ja juhlat on tarkoitus pitää pienellä piirillä. Jennifer Anistonin veli AJ saa kunnian olla häiden bestmanina.

Justin on tyytyväinen valintaan, sillä Jenniferin veli luo hänen ja appiperheen välille vahvan siteen, National Enquirer -lehti raportoi.

Näyttelijätär Jennifer Aniston on viime aikoina keskittynyt kihlattunsa Justin Therouxin kanssa remontoimaan 16 miljoonan dollarin arvoista Bel Airin kotiaan. Myös näyttelijän raskaudesta on huhuttu useita kertoja, mutta tähden edustajat ovat kiistäneet väitteet.