Lasten ”puhallettava homoystävä” vedettiin myynnistä – kauppaketju pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen kauppaketju Tesco on joutunut odottamattoman kohun keskiöön, kun sen verkkokaupassa ryhdyttiin myymään lapsille ”puhallettavaa homoystävää”. Kyseessä oli puhallettava mieshahmo, jolla oli vaaleanpunainen paita ja siniset shortsit.

Kuva: Tesco
Kuva: Tesco

Tieto uudenlaisesta lasten lelusta levisi nopeasti verkossa ja aiheutti runsaasti närää. Kauppaketjun verkkokaupassa kerrottiin, että homobestikset ovat kauden hittituotteita. Kohun saattelemana Tesco on nyt joutunut vetämään tuotteen myynnistä ja lisäksi pyytämään tapausta julkisesti anteeksi, Mirror-lehti raportoi.

Kuva: eBay
Kuva: eBay

Kohu ei ole ainoa laatuaan, sillä aiemmin tällä viikolla Tesco joutui vetämään myynnistä naamiaisasun, joka esitti mielisairasta. Amazon-verkkokauppa sen sijaan pitää homobestiksen edelleen myynnissä.