Uusi The Walking Dead -sarja suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elävät kuolleet, eli zombiet, ovat nykyään entistä suositumpi aihe elokuvissa, televisiossa ja videopeleissä. Niitä onkin nähty esimerkiksi suositussa The Walking Dead -televisiosarjassa, jonka neljäs tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 13. lokakuuta 2013.

Samannimiseen sarjakuvaan perustuva The Walking Dead -sarja on ollut valtava menestys. Nyt AMC-kanava suunnittelee jo toista televisiosarjaa, joka sijoittuisi The Walking Deadin zombieiden täyttämään maailmaan. Uutta sisarsarjaa työstämässä ovat alkuperäisestä tutut Robert Kirkman, Gale Anne Hurd ja David Alpert.

Tulevassa sarjassa ei tulla näkemään lainkaan alkuperäisen The Walking Deadin hahmoja. Se ei myöskään tule perustumaan sarjakuviin, vaan seuraa aivan uusien henkilöiden seikkailuja zombie-epidemian riivaamassa maailmassa. The Walking Dead -sarjakuvan ja televisiosarjan kirjoittaja Robert Kirkman on tilaisuudesta innoissaan.

– En voisi olla enempää innoissani tilaisuudesta luoda uusia alueita The Walking Deadin maailmaan. Mahdollisuus tehdä sarjaa joka ei seuraa sarjakuvan tapahtumia on saanut luovuuteni laukkaamaan, Robert Kirkman kommentoi AMC-televisiokanavan tiedotteessa.