Uusi autotrendi leviää julkkisten keskuudessa – tältä näyttää huipentuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet niin urheilun kuin viihteenkin saralla ovat viime vuosina alkaneet pelätä aiempaa enemmän oman turvallisuutensa puolesta. Tällaiseen tilanteeseen on nyt vastattu myös autojen maailmassa, kun erikoisvarusteltujen autojen kysyntä on lähtenyt kovaan kasvuun.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Esimerkiksi räppärit Kanye West, T.I. ja koomikko Sacha Baron Cohen ovat hankkineet perheilleen panssaroidun menopelin, joka kestää monenlaisia aseellisia iskuja – mutta suojaa samalla myös tunkeilevilta valokuvaajilta. Tällaisessa liiketoiminnassa liikkuu jo valtavia rahasummia, sillä panssaroidut ajoneuvot ovat kalliita. Esimerkiksi BMW julkisti taannoin auton, joka suojaa myös kemiallisten aseiden iskulta.

Texas Armoring -yrityksen varajohtaja Jason Forston kertoi Splash Newsille, että nykyinen pelon ilmapiiri ruokkii bisnestä. Lähes mistä tahansa luksusautosta saadaan panssaroitu noin 100.000 dollarin lisähinnalla. Kanye West maksoi panssaroidusta latvialaisesta Dartz-autostaan 1,2 miljoonaa dollaria.