Cheek teki taas historiaa – tähän ei ole kukaan muu kyennyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin artisti Cheek on parin viime vuoden aikana saavuttanut virstanpylväitä toisensa perään. Voittokulku kiteytyi äskettäin kahteen Helsingissä nähtyyn jäähallikeikkaan, jotka molemmat myytiin hetkessä loppuun. Nyt räppäri on kuitenkin saavuttanut uuden ennätyksen.

Cheekin albumi Kuka muu muka meni odotetusti suoraan Suomen albumilistan ykköseksi, mutta listaykkösen saavuttaminen ei vielä ollut historiallista. Sitä oli kuitenkin miehen menestys singlelistan puolella, sillä Suomen virallisen singlelistan 20 parhaan joukossa on tällä hetkellä peräti yhdeksän Cheekin kappaletta. Vastaavaan suoritukseen ei ole kukaan artisti aiemmin kyennyt.

Kuva: Musiikkituottajat
Kuva: Musiikkituottajat

Uuden levyn hittisingle Timantit ovat ikuisia komeilee edelleen singlelistan ykkösenä. Top 20 -listalla se on nyt saanut seuraa kahdeksasta muusta saman artistin kappaleesta. Sijalla 8. on Älä pyydä mitään ja sijalla 9. Kuka muu muka. Jaetulla sijalla 12. ovat kappaleet Vihaajat vihaa sekä Fiiliksissä, joiden lisäksi listalla ovat sijalla 14. Parempi mies, sijalla 15. Jossu, sijalla 18. Niille joil on paha olla ja sijalla 20. Profeetat. Kaiken lisäksi singleistä seitsemän nousi listalle uusina tulokkaina.