Jennifer Aniston paljasti kauneusvinkkinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskaushuhujen keskiössä paistatteleva Millerit-elokuvan naispääosaa esittävä Jennifer Aniston niittää ihailuja etenkin hiustyylillään. Naisen kampausmallin loihtinut stylisti Chris McMillan paljasti taannoin leikanneensa tyylin pilvipäissään.

Frendit-sarjasta tutuksi tullut hiustyyli on kaikkien aikojen halutuimpia kampausmalleja. Jennifer Anistonin hiukset näyttävät aina olevan täydellisesti, vaikka hänellä ei olisi monimutkaisia nutturoita tai kiharoita. Nyt nainen on paljastanut kampauskikkansa Redbook-julkaisulle.

– Muotoilen yleensä kasvojeni ympärillä olevat hiukset sormilla – sitten harjaan ne ja annan kuivua pesun jälkeen itsestään, Jennifer Aniston paljastaa yksinkertaisen vinkkinsä.

Toisin sanoen samanlaisen tyylin haluavat voivat unohtaa hiustenkuivaajat ja kihartimet. Toki yksinkertaista keinoa auttaa myös naisen suora hiuslaatu – moni luonnonkiharat omaava saattaa olla neuvosta nimittäin hieman eri mieltä. 44-vuotias näyttelijätär loi hiustyylillään oman valtaisan trendin, joka oli aikoinaan maailman halutuin hiustyyli.