Topless-mielenosoittajat iskivät muotinäytökseen – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotinäytökset ovat viime vuosina joutuneet aktivistien kohteeksi melko harvoin, mutta takavuosina esimerkiksi turkiksia esitelleet näytökset olivat kohteena paljon useammin. Eilen kaksi aktivistia iski kuitenkin Pariisin muotiviikoilla järjestettyyn muotinäytökseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaksi naista oli tunkeutunut Nina Riccin myötinäytökseen, jossa he riisuivat ylävartalonsa paljaaksi ja ryntäsivät rinnat paljaana catwalkille kesken näytöksen. Turvamiehet ottivat naiset nopeasti kiinni, eivätkä mallikaunottaret ehtineet juuri reagoida esiintymisensä keskeytykseen. Malleista Hollie-May Saker iski kuitenkin toista mielenosoittajista nyrkillä, koska tämä otti kiinni hänen kädestään, Liverpool Echo uutisoi.