Tosimiehet saadaan nyt tiskaamaan? Viskitiskiaine pesee ja puhdistaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkoholia on käytetty kautta aikojen lääketieteessä ja esimerkiksi lehmipojat ja villin lännen pyssysankarit puhdistivat aikoinaan haavojaan aidolla viskillä. Nyt markkinoille on tullut viskin aromilla vahvistettu astianpesuaine.

archerviskitiskiaine29092013

Aidosti amerikkalainen Archer-niminen yhtiö ei leuhki tuotemäärillä, vaan keskittyy muutamaan oleelliseen tuotteeseen. Omintakeisten ilmanraikastimien lisäksi heidän tuotelistoiltaan löytyy viskitiskiaine nimeltään Dish Whiskey, jonka voi ostaa hyvinvarustetuista kaupoista tai tilata heidän nettisivuiltaan.

Yritys kuvailee tuotteen muistuttavan aitoa tynnyrituotetta. Kerroimme taannoin viskin makuisesta hammastahnasta, jota mainostettiin vanhassa lehti-ilmoituksessa tosimiehille tarkoitettuna hygieniatuotteena. Skottilainen kuningasjuoma on monen miehen suosikkijuoma.