Lucyn bikinikeikistely ei jättänyt kylmäksi – paparazzi kuvasi unelmavartalon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-babena televisiouransa jälkeen tunnettu Lucy Mecklenburgh on eräs brittilehtien lemmikeistä kauneutensa ja romanssisotkujensa vuoksi. Nainen erosi eksästään Mario Falconesta pettämiskohun takia, ja on sittemmin keskittynyt uraansa.

Nyt 22-vuotias Lucy on kuvattu keikistelemässä rannalla mustavalkoisissa bikineissä, jotka osoittivat neitokaisen olevan edelleen todella upeassa rantakunnossa.

Eronsa jälkeen entinen TOWIE-sarjan tähti vietti aikaansa ulkomaanmatkoilla, mutta hän näyttää hiljalleen palanneen arkielämän pariin. Taannoin Lucy poseerasi FHM-miestenlehden kannessa punaisessa alusvaatekokonaisuudessa. Hän on kertonut saavuttaneensa timmin vartalonsa säännöllisellä ja uutteralla treenillä sekä terveellisellä dieetillä.