Majuri liittyi miljoonakerhoon! Kato ny äijjää niittää menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen räppäri Majuri on noussut kuluvan vuoden aikana suomalaisten hiphop-artistien kärkikaartiin, sillä hänen kaksi ensimmäistä singleään saivat molemmat erittäin hyvän vastaanoton. Nyt niistä ensimmäinen, Kato ny äijjää, on saavuttanut uuden merkkipaalun.

majuri3009013

Kappaleen musiikkivideo on nimittäin juuri ylittänyt YouTubessa miljoonan katselun rajapyykin. Äskettäin Kato ny äijjää nousi otsikoihin, kun paljastui, että kappaleen teema oli kopioitu sellaisenaan KIDSing-voittaja Jenni Jaakkolan kappaleeseen. Voit vertailla kappaleiden teemoja tästä.

– Meikäläisellä kun on näitä supertuottajien tekemiä megahittejä, niin en ihmettele, että jää korvamadoksi ihmisille ja joku niitä tulee lainanneeksi. Mää toivotan onnee likalle ja koko sen tiimille, ja toivottavasti biisit ja levyt myy ja keikkaa tulee, Majuri totesi tuolloin Staralle.