Musta Barbaari haastoi Skandaalin Starassa: ”Älä pelkää mustaa miestä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen hittiräppäri Musta Barbaari tunnetaan biisinsä lisäksi myös lihaksistaan ja kehonrakennuksesta. Hän pyrkii menestymään Miesten atleettinen fysiikka -sarjassa, jossa tänä vuonna voiton nappasi toinen räppäri, Skandaali.

– Mä haastan Skandaalin virallisesti. Tein sen jo Bassoradiossa ja haluan, että se tulee tähänkin lehteen. Skandaali, sä olet pulassa! Sanotaan sille näin, että sun on pakko vastata tähän haasteeseen tai muuten olet nyhverö puppelipoika, Musta Barbaari uhosi Staran haastattelussa.

– Mä ajattelin, että sä olet tosi mies, koska sä osaat treenata. Mä laitoin viestin Basson kautta, sä et vastannut mitään. Nyt mä laitan viestin Staran kautta, mä vaadin vastauksen!

– Heitä jotain takaisin! Don’t leave me hangin’. Me tehdään tästä iso juttu, joka edesauttaa Suomen fitness-skeneä. Älä pelkää mustaa miestä! Mä tiedän, että sä pelkäät, ja sul on syytä pelätä.

Musta Barbaari suuntaa kisoihin ensi vuonna. Edessä on vielä yksitoista kuukautta tiivistä treeniä – ja kenties vielä lihasten kasvattamista?

– Ei ne kasva isoksi. Se on sellainen rantakunto-kategoria. Siinä katsotaan lihaksia, että ne ovat sopusuhtaiset. Sitä kutsutaan miesten bikiniksi, mikä on musta tosi tyhmä nimi, kertoo räppäri.

Mieleen tulee kuva Mustasta Barbaarista bikiniasussa.

– Et tule ikinä näkemään sitä näkyä. Bikineihin tulee ylä- ja alaosa – en suostuisi mistään hinnasta. En myöskään mene solariumiin. Mun ei tarvi, mulla on tällainen kenttäetu, taputtaa mies ruskeaa nahkaansa.