Musta Barbaari Staralle: ”Mua vedetään joka suuntaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosioon kirjaimellisesti yhdessä yössä noussut räppäri Musta Barbaari on kerännyt Salil eka salil vika -singlelleen jo huimat 1,5 miljoonaa katselua YouTUbessa. Ei siis ihme, että kalenteri täyttyy nyt keikoista ja haastatteluista.

Hurja suosio vaatii tosin myös veronsa. Staran haastatteluun saapunut mies myönsi elämänsä olevan tällä hetkellä varsin kiireistä.

– Väsyttää ihan sikana tehdä näitä haastatteluja. Nyt olen vähentänyt. Tämä on tällä viikolla kolmas tai neljäs haastattelu. Tein viimeksi Rumbaan tätä ennen, se oli sellainen punttisalitreenihaastattelu. Mä en edes pysy laskuissa. Niin, mikä se kysymys oli? Virnistelee Musta Barbaari Staralle.

– On tosi rasittavaa pistää kalenteriin ylös mitä on milloinkin, koska tulee tunne, että mua vedetään joka suuntaan. Tulee paljon puheluita, joissa sanotaan, että me halutaan tehdä susta haastattelu. Mun pitää sitoutua päivämäärään ja kellonaikaan. Enkä koskaan tiedä, mitä olen tehnyt edellisenä iltana…

Juhlimisen jälkeisestä krapulasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä liskot jättävät painajaisineen kehonrakennusta harrastavan urhon rauhaan. Suomen mustaksi Arnold Schwarzeneggeriksi pyrkivä Barbaari käyttää aikansa muuhun kuin ryypiskelyyn. Kaveripiiri tuntee Jamesin innokkaana pelimiehenä – mies hakkaa tuntitolkulla pelejä.

– Olen sellainen äijä, joka elää päivä kerrallaan. Olen valmis sitoutumaan keikkoihin viikonloppuisin, eikä silloin valvota tai pelata tietokonepelejä koko yötä. Mä en hankkinut sitä uutta GTA V -peliä, mutta asun kolmen ihmisen kanssa samassa taloudessa ja yksi niistä hankki sen.

– Muut pelaa sitä tosi paljon, mutta mun laji on FIFA-jalkapallopeli. Voin kyllä sanoa, että olen varmaan Helsingin paras siinä pelissä tällä hetkellä. Vaatimattomasti sanoen, näin se on. Arvioin asian itse, toteaa räppäri.