Bikinipeppu mainostaa käsilaukkuja – Candice näyttää esimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -malli Candice Swanepoel on ollut kauan pois sinkkumarkkinoilta, sillä neito on seurustellut 17-vuotiaasta asti Herman Nicolin kanssa. Sydämen valittu on myös malli, joten yhteinen työnkuva varmasti lähentää välejä entisestään.

Nyt 24-vuotias Candice poseeraa bikinimerkki Agua Benditan vuoden 2014 malliston tuoreissa mainoskuvissa. Samalla mainoksissa esitellään myös käsilaukkuja keskimääräistä näyttävämmin.

Candice löydettiin mallin töihin 15-vuotiaana Durbanin kirpputorilta. Sittemmin neidon ura on noussut raketin lailla, ja hän on eräs tämän hetken arvostetuimmista ja parhaiten tienaavista mallikaunottarista. Hän oli vuonna 2012 Forbesin kovapalkkaisimpien mallien listalla numero kymmenen.