Jodie Marsh esitteli muotojaan verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen realitykaunotar Jodie Marsh on vaihtanut vuosien mittaan hiustyyliään blondista brunetteen ja punapäähän. Tähti on myös leikellyt kehoaan ja ottanut muun muassa silikonit näyttääkseen paremmalta.

Kehonrakennusta harrastava neitokainen on nyt laittanut Instagram-blogiinsa houkuttelevia otoksia, joissa Jodie nähdään muun muassa alusvaatteisillaan, T-paidassa ja bikineissä. Kaikissa kuvissa korostuvat Marshin muodot, jotka pursuilevat esiin asujen uumenista.

Marsh julkaisi vuonna 2005 omaelämäkerran Keeping It Real. Hän allekirjoitti tuolloin viiden kirjan sopimuksen, mutta loput teokset eivät ole vielä materialisoituneet. Neitokainen deittaili viimeksi entistä TOWIE-tähti Kirk Norcrossia. Pari erosi myrskyisän suhteen jälkeen ja syyti lokaa toisilleen mediavälineiden välityksellä.