Mies masturboi autotiellä: ”Levitti Jumalan sanaa”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uskovien tiedetään suhtautuvan usein puritaanisesti kaikenlaisiin seksuaaliasioihin. Suljettujen ovien takana tiedetään kuitenkin tapahtuvan kaikenlaista epäsiveellistä. Nyt uskonnon nimissä pervoilu on viety jo kaduille asti.

Amerikkalainen William ”Billy” Ogan herätti nimittäin äskettäin hämmennystä paljastamalla itsensä ja masturboimalla tiellä jalkapallokentän lähellä Spokanessa, Washingtonissa. Poliisi sai useita puhelinsoittoja miehen käytöksestä. Kun he menivät hänen luokseen, tuli itsensäpaljastelulle erikoinen selitys.

Ogan nimittäin kertoi tekevänsä Jumalan työtä ja levittävänsä Jumalan sanaa pervoilullaan. Kyseessä oli miehen mukaan hääpäivä, sillä hän oli naimisissa Jumalan kanssa. Ogan on tehnyt seksirikoksia aiemminkin, sillä vuonna 2011 hän oli oikeudessa raiskausyrityksen takia, uutisoi KREM-sivusto.