Festivaalikausi jatkuu Tampereella: 100 artistia ja yhtyettä Lost In Musicissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden festivaalikausi jatkuu vielä Tampereella järjestettävän Lost In Musicin myötä. Tapahtuma kokoaa 16. – 19. lokakuuta yhteen noin 100 esiintyvää artistia ja yhtyettä, joita saapuu katsomaan levy-yhtiöiden, ohjelmatoimistojen, kustantajien ja festivaalijärjestäjien edustajia Suomesta ja ulkomailta.

Ammattitapahtuma Musiikki & Median yhteydessä järjestettävässä Lost in Musicissa esiintyvät esimerkiksi

Astrid Swan, Egotrippi, Jessica Wolff, Jonna Tervomaa, Jukka Takalon Maakinen Mysteeri Trio, Lovex, Majuri, Mikael Gabriel, Miriam Bryant, Noah Kin, Pimeys, PistePiste, Poisonblack, RinneRadio, Satin Circus, Sibyl Vane, Sini Sabotage, Tallinn Daggers, Trelleborg, Tuomo ja Zarkus Poussa sekä monet muut.

Tapahtumapaikkoina Tampereella toimivat lukuisat pubit, ravintolat ja yökerhot sekä Tampere-talo, Pakkahuone ja Klubi. Tapahtumaan myydään festivaalipasseja, joilla pääsee kaikkiin Lost In Music -tapahtumiin, mikäli keikkapaikalla on saapumishetkellä tilaa.