Alyson Hannigan kerrytti kiloja – enää eivät kylkiluut paista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Alyson Hannigan kuvattiin vastikään rannalla varsin hoikassa kunnossa. American Pie -elokuvista ja Buffy, vampyyrintappaja -televisiosarjasta tunnettu tähti on nyt onnistunut kerryttämään hieman lisäkiloja.

Hän näyttää uusissa Havaijin lomaotoksisa olevan hieman aikaisempaa tuhdimmassa kunnossa – siis lähempänä normaalipainoa. Enää eivät kylkiluut paista esiin, vaan monivärisiin bikineihin verhoutunut 39-vuotias Alyson näyttää otoksissa hyvinvoivalta ja terveeltä.

Alyson Hannigan on naimisissa Buffy, vampyyrintappaja -vastanäyttelijänsä Alexis Denisofin kanssa. Parilla on kaksi tytärtä, Satyana ja Keeva. Hän on näytellyt uransa aikana myös elokuvissa Date Movie, Boys and Girls ja Love, Wedding, Marriage.