Britney Spears antoi esimakua musiikkivideostaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on käynyt pitkän tien puhtoisesta teinitähdestä kolmekymppiseksi kypsyneeksi laulajadiivaksi. Epäonnistuneiden suhteiden, kariutuneiden avioliittojen, lasten saannin, sekoilun ja X Factor -pestin jälkeen neito on taas täällä – vahvempana kuin koskaan.

Britney teki juuri jättidiilin Las Vegasin Planet Hollywood-kasinon kanssa 96 esiintymisestä. Piece of Me -konsertit myytiin loppuun hujauksessa. Tähden kahdeksannen studioalbumin ensimmäinen single on nimeltään Work Bitch.

Kappaleen musiikkivideo näkee nyt päivänvalon, ja poppari on julkaissut siitä teaser-videon Instagram-blogissaan. Britney näyttää olevan erittäin hyvässä kunnossa pätkällä, ja hänen lumovoimansa lähentelee jo huippuvuosien seksikkyyttä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Spearsin uusi levy julkaistaan tämän vuoden joulukuussa. Albumia on ollut työstämässä muiden hittinikkareiden ohella räppärituottaja Will.i.am, jonka #willpower-levylle Britney duetoi Scream & Shout -kappaleella. Laulussa sämplättiin Spearsin Gimme More -hittikappaleen ”Britney, bitch” -kohtaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat