Britney Spears antoi esimakua musiikkivideostaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears on käynyt pitkän tien puhtoisesta teinitähdestä kolmekymppiseksi kypsyneeksi laulajadiivaksi. Epäonnistuneiden suhteiden, kariutuneiden avioliittojen, lasten saannin, sekoilun ja X Factor -pestin jälkeen neito on taas täällä – vahvempana kuin koskaan.

Britney teki juuri jättidiilin Las Vegasin Planet Hollywood-kasinon kanssa 96 esiintymisestä. Piece of Me -konsertit myytiin loppuun hujauksessa. Tähden kahdeksannen studioalbumin ensimmäinen single on nimeltään Work Bitch.

Kappaleen musiikkivideo näkee nyt päivänvalon, ja poppari on julkaissut siitä teaser-videon Instagram-blogissaan. Britney näyttää olevan erittäin hyvässä kunnossa pätkällä, ja hänen lumovoimansa lähentelee jo huippuvuosien seksikkyyttä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Spearsin uusi levy julkaistaan tämän vuoden joulukuussa. Albumia on ollut työstämässä muiden hittinikkareiden ohella räppärituottaja Will.i.am, jonka #willpower-levylle Britney duetoi Scream & Shout -kappaleella. Laulussa sämplättiin Spearsin Gimme More -hittikappaleen ”Britney, bitch” -kohtaa.