Russell Brand suuteli fanejaan kesken esityksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Russell Brand on mies, jonka lausunnot ja tekemiset saavat yleensä runsaasti mediahuomiota, koska toisinaan hänen käytöksensä lähentelee törkeyden huippua. Suorasanainen mies muistetaan julkisuudessa myös siitä, että hän on kertonut kärsineensä seksiaddiktiosta.

Vasta äskettäin Russel oli iskenyt kainaloonsa seurapiirineito ja journalisti Jemima Khanin, joka tunnetaan myös brittinäyttelijä Hugh Grantin eksänä. Jemimalle Russellin seksiaddiktio oli kertomusten mukaan vain lisämauste makuuhuoneessa. Nyt kuitenkin parin sänkykemia on mitä ilmeisimmin päättynyt, sillä Russel on vapaa mies.

Maailmankiertueellaan parhaillaan työskentelevä koomikko kertoi Atlantassa, että hän on nykyään sinkku. Sen jälkeen Russel astui esiintymislavalta yleisön joukkoon ja suuteli eturivin fanejaan, Femail First raportoi.

Russel Brand ehti olla naimisissa Katy Perryn kanssa 14 kuukautta, kunnes liitto päättyi erimielisyyksiin. 38-vuotias mies on luonut menestyksekkään uran televisiossa ja elokuvien parissa. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Penelope, Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek ja Rock of Ages.