Arttu Wiskari meni kaikessa hiljaisuudessa naimisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaislaulaja Arttu Wiskari ja hänen pitkäaikainen kumppaninsa Pauliina ovat menneet naimisiin. Staran saamien luotettavien tietojen mukaan pariskunta avioitui jo heinäkuussa, joten avioliiton solmiminen on onnistuttu pitämään hyvin salassa.

Arttu ja Pauliina Wiskari järjestävät varsinaiset hääjuhlat vasta myöhemmin, eli parin ystävät ja sukulaiset eivät ole vielä päässeet tanssimaan häitä perinteiseen tapaan. Pauliina odottaa parhaillaan parin esikoista, jonka on määrä syntyä vielä tämän vuoden puolella.

Arttu Wiskari nähdään parhaillaan televisiossa Dancing on Ice -ohjelmassa, jossa julkkistähdet kisailevat jäätanssin maailmassa. Ohjelmaa esitetään Nelosella lauantai-iltaisin. Wiskari lupasi omistaa seuraavan esiintymisensä lapselleen.