Mallikaunottaret bilettivät – yksi bikinipeppu nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Bar Refaeli on kunnostautunut viime vuosina myös näyttelijättärenä. Hän näytteli vuonna 2005 israelilaisessa Pick Up -televisiosarjassa ja kuusi vuotta myöhemmin Session-elokuvassa. Mallina Barilla on pääsy moniin sellaisiin paikkoihin, joihin tavalliset pulliaiset eivät pääse.

Bar tietää myös, mitä kannattaa tehdä, kun bileet ovat ohi. Tuoreen Instagram-kuvan perusteella kaunotar vetäisee bileiden jälleen bikinit ylleen ja menee kellumaan puhallettavan uimapatjan päälle uima-altaaseen. Nyt hän on julkaissut siis kuvan tällaisesta tilanteesta.

– Ja juhlat ovat ohi… Kirjoitti Refaeli kuvablogiinsa.

Bar Refaeli on aiemmin seurustellut muun muassa Baywatch-komistus David Charvetin ja Leonardo DiCaprion kanssa. Jälkimmäisen miehen kanssa malli piti yhtä vuosina 2005 – 2011. Sittemmin tähti on keskittynyt työkuvioihinsa.