Odottamattomat bestikset: Kissa, koira ja siili leikkivät keskenään – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että kissa ja koira ovat toistensa arkkivihollisia. Nämä kaksi lajia tulevat kuitenkin helposti toimeen, mikäli ne vain totutetaan siihen ajan kanssa tai pennusta asti. Yleensä itsenäisemmillä kissoilla kestää kauemmin toisen lajin tai yksilön hyväksyminen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkoon on julkaistu hauska video kolmesta kaveruksesta, jotka ovat Flubby-niminen kissa, Nimbus-koira ja Poki-siili. Videolla näytetään kuinka konkkaronkka tulee keskenään toimeen. Kissa ei näytä vierastavan pientä siiliä tai pörröistä koiraa tippaakaan, vaan kellii sohvalla onnellisen näköisesti.

Kerroimme äskettäin koirasta, joka pelasti kissakaverinsa hengen luovuttamalla tälle verta. Kissa tarvitsi nopeasti verenluovuttajaa nieltyään rotanmyrkkyä, ja pelastus saatiin tutulta labradorinnoutajalta.