Kimillä maailman tyylikkäimmin puettu vauva – luksusmuotia jo nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muhkeista muodoistaan tunnettu seurapiirijulkkis ja realitytähti Kim Kardashian esiintyi äskettäin Pariisin muotiviikoilla syvään uurretussa asussa. Naisen Instagram-tilin mukaan hänen käteensä on jäänyt muotiviikoilta muutakin kuin paparazzien ikuistamia muistoja.

Kuten tiedetään, yritykset hemmottelevat julkisuuden henkilöitä ilmaisilla lahjoilla, jotta brändit saisivat tunnettujen nimien kautta lisää näkyvyyttä. Nyt Kim esittelee Instagram-tilillään vauvan- ja lastenvaatteita, joita hänelle on anettu Pariisin muotiviikkojen yhteydessä.

North West tulee siis kulkemaan huippumuotiin pukeutuneena jo alle puolen vuoden ikäisenä. Pikkuisen tytön vanhemmat Kim Kardashian ja Kanye West tunnetaankin luksusluokan elämäntyylistään. Vastikään Kanye osti Kimille lahjaksi miljoona dollaria maksaneen panssariauton. Lisäksi pariskunta on hankkinut uuteen kotiinsa kullattuja vessanpönttöjä ja kristalleilla koristeltuja kodinkoneita.