Mikä moka! Kotibileissä kuherrelleet unohtivat sulkea makuuhuoneen verhot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotibileissä sattuu ja tapahtuu, mutta onneksi joskus muutakin kuin mitä aiemmin tänään kerroimme väkijoukon tuhoamasta yksityisasunnosta. Monet ihmiset muistelevat nimittäin kaiholla kotibileissä vietettyjä intiimejä hetkiä. Toiset taas eivät.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään pari, joka tuskin muistelee bileiden tapahtumia hyvällä. He nimittäin unohtivat sulkea makuuhuoneen verhot ennen tositoimiin ryhtymistä. Pari huomaa vasta myöhemmin, että ulkona on suuri väkijoukko, joka katselee heitä hurraten.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat