Esko Eerikäinen jättää Big Brotherin kesken – poistuu huomenna

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokausi on ollut tähän mennessä yhdä katastrofia, kun julkkisten kaudeksi aiotulla kaudella ovi on käynyt enemmän kuin olisi koskaan voinut odottaa. Talosta on poistunut kesken kisan valtava määrä asukkaita, ja nyt vuorostaan Esko Eerikäinen jättää BB-talon.

Esko kertoi hetki sitten asukkaille, että hän on päättänyt poistua talosta. Miehen itsensä mukaan lähtö tapahtuu sunnuntai-iltana kello 21.00.

– Huomenna‚ kun kello 21.00 koittaa, niin mä marssin tosta punaisesta v**un triangelista v**tuun täältä. Tänään oli kivat juhat. Eilen oli kivat juhlat. Paljon oon oppinut itsestäni. Mä en ole koskaan kokenut vastaavaa ikävää mun tytärtä kohtaan, Esko Eerikäinen kertoi hetki sitten asukkaille.

– Mä en ole koskaan joutunut sellaiseen tilanteeseen, että mä itkin kuin pieni tyttö ja jouduin juoksemaan vessaan karkuun. Ja kaikki tapahtui kahdessa viikossa. Mä vielä sanoin, että mä en tule tänne takki avoimena, koska mä en ole ennen tätä elänyt missään purkissa. Mä vaan toivon, että huomenna tähän aikaan mä olen v**un kaukana tästä purkista.