Hulk Hogan sivalsi Miley Cyrusia videolla – stringeissä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea, muistetaan muun muassa seksivideokohusta. Äskettäin mies joutui myös veneonnettomuuteen, josta hän selviytyi ilman vakavia vammoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt huumorimies Hulk on kommentoinut omintakeisella tavallaan Miley Curysin Wrecking Ball -musiikkivideota tekemällä siitä oman hoganilaisen parodiansa. Video kopioi kohtaa, jossa Cyrus nähdään alastomana keinumassa teräskuulan päällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hulk keinuu parodiavideolla stringit päällä teräskuulan päällä ja tyrmää samalla miehen. Mies myös mäiskii itseään pakaroihin. Kyseessä on Hostamania-verkkosivuston mainos, jolla Hogan halusi kiinnittää huomiota sivustolle. Tällä materiaalilla se lienee taattu.

Hogan ihmetytti taannoin julkaisemalla seksikkään kuvan tyttärestään Brookesta Twitter-sivuillaan. Mies myös laittoi kuvan oheen lapsensa jalkoja ihastelevan viestin. Brooke Hogan on seurannut isänsä jalanjälkiä wrestling-bisneksessä, vaikka ei kylläkään paini kehässä. Hän on naisisista koostuvan The Knockouts -showpainiorganisaation varapääjohtaja.