Hulk Hogan sivalsi Miley Cyrusia videolla – stringeissä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea, muistetaan muun muassa seksivideokohusta. Äskettäin mies joutui myös veneonnettomuuteen, josta hän selviytyi ilman vakavia vammoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt huumorimies Hulk on kommentoinut omintakeisella tavallaan Miley Curysin Wrecking Ball -musiikkivideota tekemällä siitä oman hoganilaisen parodiansa. Video kopioi kohtaa, jossa Cyrus nähdään alastomana keinumassa teräskuulan päällä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hulk keinuu parodiavideolla stringit päällä teräskuulan päällä ja tyrmää samalla miehen. Mies myös mäiskii itseään pakaroihin. Kyseessä on Hostamania-verkkosivuston mainos, jolla Hogan halusi kiinnittää huomiota sivustolle. Tällä materiaalilla se lienee taattu.

Hogan ihmetytti taannoin julkaisemalla seksikkään kuvan tyttärestään Brookesta Twitter-sivuillaan. Mies myös laittoi kuvan oheen lapsensa jalkoja ihastelevan viestin. Brooke Hogan on seurannut isänsä jalanjälkiä wrestling-bisneksessä, vaikka ei kylläkään paini kehässä. Hän on naisisista koostuvan The Knockouts -showpainiorganisaation varapääjohtaja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat