Ke$ha julkaisi rohkeita kuvia – stringipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Ke$ha, eli Kesha Sebert, pääsi jokunen aika sitten otsikoihin juodessaan omaa virtsaansa. Tähteä on pidetty muutenkin hieman omituisena. Tilanne ei ole ainakaan tuoreimpien nettikuvien perusteella muuttumassa kovin nopeasti.

Nyt Ke$ha on nimittäin julkaissut Instagram-tilillään hieman tavallista rohkeampia kuvia, joissa hän muun muassa poseeraa kontillaan maassa stringipeppu pystyssä.

Biseksuaaliksi tunnustautuva Kesha Sebert on luonut itselleen pahan tytön imagoa muun muassa puhumalla avoimesti seksielämästään, virtsaamalla kadulle ja esiintymään julkisuudessa kaatokännissä. Laulaja kertoi äskettäin olevansa ihastunut One Direction -yhtyeen Harry Stylesiin. Ke$han tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow.