Azealia Banks sai tölkistä keikallaan – esitys loppui välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Azealia Banks kuuluu tämän hetken nouseviin nimiin, joka on onnistunut herättämään jo kohua käytöksellään. Neito julkaisi äskettäin Yung Rapunxel -musiikkivideon, jossa hänet nähtiin muun muassa karvabikineissä. Azealia on julkaissut usein rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Banks oli esiintymässä Australian Melbournessa, kun hänen päähänsä heitettiin yllättäen yleisön joukosta tölkki. Nainen luonnollisesti raivostui uhkaavasta tilanteesta ja marssi välittömästi pois lavalta, eikä enää palannut. Yleisöstä tölkin lavalle heittänyt henkilö lienee tyytyväinen pilattuaan satojen ihmisten illan Melbournen Listen Out Festivaleilla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rohkeista lyriikoistaan ja puheistaan tunnettu 21-vuotias harlemilainen Azealia Banks tekee parhaillaan kovaa nousua naisräppäreiden kärkikaartiin. Muusikko herätti taannoin pahennusta poseeraamalla Dazed & Confused -lehden lukuisissa maissa kielletyssä kansikuvassa punaisen kondomin kera. Azealia Banksin uusi levy, Broke with Expensive Taste julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.