Bar Refaeli suunnitteli alusvaatesarjan – esitteli tuotteensa itse

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Israelilainen mallikaunotar Bar Refaeli on paitsi catwalkeilta tuttu näky, hän on myös itse suunnitellut oman Under.me-malliston. Kukapa olisi parempi mainostamaan kyseisiä alusvaatteita kuin vaalea mallihottis itse?

Nyt Bar nähdään alusvaatekuvissa poseeraamassa. Neidon yllä on sekä pyjama-asuja, että vähäpukeisempaa osastoa. Malli on verhonnut timmin vartalonsa muun muassa vaaleanpunaiseen alusasukokonaisuuteen.

Mallikaunotar Bar Refaelilla on kokemuksia myös näyttelijän työstä. Hänet nähtiin vuonna 2005 israelilaisessa Pick Up -televisiosarjassa ja kuusi vuotta myöhemmin Session-elokuvassa. Refaeli on aiemmin seurustellut muun muassa Baywatch-komistus David Charvetin ja Leonardo DiCaprion kanssa.