Kim Kardashianin miljoonien arvoinen valokuva julkaistiin verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailmassa perheenlisäykset ovat usein uutisoinnin arvoisia tapauksia. Kuluneen vuoden merkittävin julkkisvauva lienee räppäri Kanye Westin ja realitykaunotar Kim Kardashianin esikoistytär, joka sai kasteessa nimen North West.

Aikakauslehtien kerrotaan tarjonneen lapsen kuvista jopa miljoonaluokan palkkioita, mutta Kim on halunnut pitää kuvien julkaisun omissa käsissään. Lapsi on vasta kapalovaiheessa, ja nyt Kim julkaisi tyttärestä kuvan Instagram-blogissaan.

– Kaipasin enkelini vierestä heräämistä, kirjoitti Kim blogiinsa.

Julkaisu sai heti faneilta iloisia vastauksia ja ihasteluita.

– Awww, hän näyttää ihan sinulta ja Kanyelta! Suloista! Kirjoitti eräs fani Kardashianille.

Kim ja Kanye viettivät äskettäin aikaa Pariisin muotiviikoilla. Kardashian teki tapahtumassa ensimmäisen julkisen esiintymisensä pitkään aikaan. Hänet nähtiin paljastavissa asuissa, jotka toivat esille raskauskilojen karisemisen.