Ravintola lanseerasi rienaavan ehtoollishampurilaisen – asiakkaat raivostuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ravintolat kehittelevät listoilleen usein erikoisherkkuja ja kampanjoita, joiden on tarkoitus houkutella uusia asiakkaita sisään. Eräs chicagolainen hampurilaisravintola kehitti uuden ruokalajin, joka on nyt kuitenkin suututtanut sen asiakkaita.

Kumar’s Corner otti nimittäin listoilleen ehtoollisesta inspiraationsa saaneen hampurilaisen, jonka täytteenä on ehtoollisleipää ja punaviinikastiketta. Niillä symbolisoidaan Kristuksen ruumista ja verta. Nimensä hampurilainen sai ruotsalaisen hevimetallibändi Ghostin mukaan.

Yhtye on kuuluisa saatanallisista lyriikoista ja puvuistaan. Ei siis ihme, että ateriaa pidetään uskonnollisempien asiakkaiden keskuudessa rienauksena. Ravintola on saanut kritiikkiä asiakkailtaan ja joutunut puolustautumaan.

– Haluamme vain pitää hauskaa ja toivomme, että asiakkaat ymmärtävät sen ja pitävät myös hauskaa omasta puolestaan, ravintolan edustaja kommentoi NBC-uutisille.