Bam Margera naimisiin – Andy McCoy vihki! Katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-ryhmästä tunnettu rocktähti Bam Margera on parhaillaan Euroopan kiertueellaan ja hän vieraili hiljattain myös Suomessa. Nyt mies on mennyt naimisiin tyttöystävänsä, Nicole Boydin kanssa. Margeran ja Boydin häät järjestettiin Islannin Reykjavikissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jackass-tähden tyylille uskollisista juhlista on sittemmin koostetty videomateriaalia Youtubeen. Suomalaisia kiinnostanee erityisesti tieto siitä, että hääparin vihki hiljattain julkkisten Big Brotherissakin vieraillut Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoy. Rokkari tunnetaan Bam Margeran ystävänä, ja Jackass-tähden kättä koristaa Andy McCoy -tatuointi.

Bam Margeran oli taannoin määrä esiintyä Helsingissä, mutta hän joutui perumaan keikkansa viime hetkellä sairastuttuaan. Seuraavana viikonloppuna hän pääsi esiintymään sovitusti toiselle keikalleen. Staralle hän kertoi tuolloin nauttivansa baareissa käydessään joko Karhun olutta tai fisushotteja. Bam Margera tunnetaan myös radiopersoonana, musiikkivideoiden ohjaajana ja rullalautailijana.