Bar Refaeli jakoi näyttävän bikinikuvan – ja surffasi aallonharjalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilainen mallikaunotar Bar Refaeli tuttu näky catwalkeilta ja mallikuvista. Hän on kunnostautunut myös suunnittelemalla oman Under.me-malliston, jonka alusvaatteita hän esitteli taannoin julkaistussa kuvasarjassa.

Refaeli vietti viikonloppuna aikaa kotimaassaan Israelissa. Mallikaunotar jakoi Instagram-tilillään näyttävän otoksen, jossa hän poseeraa bikineissä Jordanian vuoristo taustallaan. Samalla hän julkaisi myös videon, jossa hän surffaa aallonharjalla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Mallikaunotar Bar Refaelilla on kokemuksia myös näyttelijän työstä. Hänet nähtiin vuonna 2005 israelilaisessa Pick Up -televisiosarjassa ja kuusi vuotta myöhemmin Session-elokuvassa. Refaeli on aiemmin seurustellut muun muassa Baywatch-komistus David Charvetin ja Leonardo DiCaprion kanssa.