Bar Refaeli jakoi näyttävän bikinikuvan – ja surffasi aallonharjalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilainen mallikaunotar Bar Refaeli tuttu näky catwalkeilta ja mallikuvista. Hän on kunnostautunut myös suunnittelemalla oman Under.me-malliston, jonka alusvaatteita hän esitteli taannoin julkaistussa kuvasarjassa.

Refaeli vietti viikonloppuna aikaa kotimaassaan Israelissa. Mallikaunotar jakoi Instagram-tilillään näyttävän otoksen, jossa hän poseeraa bikineissä Jordanian vuoristo taustallaan. Samalla hän julkaisi myös videon, jossa hän surffaa aallonharjalla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Mallikaunotar Bar Refaelilla on kokemuksia myös näyttelijän työstä. Hänet nähtiin vuonna 2005 israelilaisessa Pick Up -televisiosarjassa ja kuusi vuotta myöhemmin Session-elokuvassa. Refaeli on aiemmin seurustellut muun muassa Baywatch-komistus David Charvetin ja Leonardo DiCaprion kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat