Geri Halliwell haluaa oman realitysarjan – Youtube-koomikko avuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja Geri Halliwell nousi tunnetuksi Spice Girls -tyttöbändin riveistä. Jätettyään yhtyeen hän aloitti soolouran, mutta on viime vuosina ollut uutisissa enemmän paljasta pintaa esittelevien kuvien kuin musiikin ansiosta.

41-vuotias tähti haluaa nyt lukuisten muiden julkkisten lailla luoda uraa myös realitytähtenä. Geri Halliwell on palkannut Youtube-koomikko Tom Magnusin seuraamaan laulajan liikkeitä kameran kanssa ja työstämään hänestä dokumenttielokuvaa. Daily Mirror -lehden mukaan ”kieli poskessa” tehdyssä dokumentissa tultaisiin seuraamaan seitsemänvuotiaan lapsen äidin yrityksiä aloittaa musiikkiuransa uudelleen.

Geri Halliwellin kerrotaan uskovan voivansa luoda Youtube-koomikko Tom Magnusin kanssa sarjan, joka on samaan aikaan hauska ja informatiivinen. Tähti toivoo ohjelman päätyvän jonkun suuren TV-kanavan ohjelmistoon.

Laulajatähti Geri Halliwell on julkaissut uransa aikana kolme albumia, Schizophonic, Scream If You Wanna Go Faster ja Passion. Hän on esiintynyt televisiosarjoissa ja muun muassa elokuvissa Spiceworld ja Crank 2: High Voltage.