Lindsay Lohan päihderiippuvaisten auttajaksi: Perustaa oman vieroitushoitolan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Lindsay Lohan tietää kaiken olennaisen vieroitushoidoista, koska hän on ollut elämänsä aikana alkoholi- ja päihdevieroituksessa kuusi kertaa. Alan asiantuntijana neito on nyt harkitsemassa oman vieroitusklinikan perustamista, koska on itse päässyt kuiville.

Äskettäinen vierailu kuuluisalla Betty Fordin klinikalla selvitti Lindsay Lohanin pään. Hän on ottanut yhteyttä sijoittajiin ja keskustelee nimeään kantavan vieroitusklinikan perustamisesta.

– Lindsay todella haluaa auttaa muita ihmisiä. Hän on jutellut rikkaiden ja raittiiden ystäviensä kanssa. Keskustelut ovat koskeneet vieroitusklinikan avaamista. Hän rakastaa ideaa, ja uskoo nimensä tuovan huomiota asialle, kertoi lähde Radar Online -lehdelle.

Idean toteutumisesta ei ole varmuutta, mutta Lindsay Lohan näyttää todellakin kääntäneen uuden lehden elämässään. 90 päivän vieroitushoitojakson jälkeen hän on kyennyt vastustamaan juhlimista ja viettänyt aikaa Ali-siskonsa luona New Yorkissa. Taannoin näyttelijättären Michael-isä totesi synnintuskissaan aiheuttaneensa avioerolla Lohanin sekoamisen.