Mariah Carey esitteli antoisaa kaula-aukkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey tunnetaan pitkästä urastaan pop-musiikin saralla, sillä tähden debyyttilevy julkaistiin jo vuonna 1990. Neitokainen työstää parhaillaan uutta The Art of Letting Go -levyään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Mariah Carey on jakanut aviomiehelleen – ja samalla faneilleen – lahjan internetissä. Laulajatar nimittäin lisäsi Twitter-tililleen kuvan antoisasta kaula-aukostaan ja toivotti samalla Nick Cannonille hyvää syntymäpäivää.

– Hyvää syntymäpäivää aviomiehelleni, Nick Cannonille… Kultani, odotan sinua, Mariah Carey twiittasi vihjailevasti.

Mariah Carey tekee tällä hetkellä paluuta musiikkimaailmaan. Uuden The Art of Letting Go -levyn ilmestymispäivää on jo kerran lykätty. Poptähti on Monroe ja Moroccan -nimisten lasten onnellinen äiti. Lasten isä on Careyn aviomies, 32-vuotias näyttelijä ja räppäri Nick Cannon.