Britney Spears ei siedä alkoholia – edes omassa seurueessaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears julkaisee joulukuussa jo kahdeksannen studioalbuminsa, josta on kuultu esimakua Work Bitch -singlen muodossa. Kappaleen musiikkivideolla neito nähdään vähissä pukeissa ruoska kädessään.

Britney Spears joutui päihdesekoilujensa vuoksi vuonna 2007 vieroitushoitoon. Tähti ei ole hoidon lopetettuaan koskenut alkoholiin. Hän ottaa nykyisen raittiin elämäntyylinsä jopa niin vakavissaan, ettei salli muidenkaan nauttia alkoholijuomia seurassaan.

TMZ-verkkosivuston mukaan alkoholikielto ei ole aina ollut helppo pala nieltäväksi Britneyn ystäville. Tähti oli taannoin viettämässä aikaa poikaystävänsä ja kuuden muun henkilön kanssa Los Angelesin lähettyvillä sijaitsevassa Four Seasons -hotellissa. Tähden seuralaisten kerrotaan aloittaneen raivokkaan ryyppäämisen heti siinä vaiheessa, kun Britney itse poistui paikalta.

1990-luvun loppupuoliskolla musiikkiuransa aloittanut Britney Spears on Sean ja Jayden -poikien äiti. Jälkikasvun isä on entinen aviomies Kevin Federline. Britney on ollut naimisissa myös Jason Alexanderin kanssa, ja liitto on kuuluisa lyhytikäisyydestään.