Nyt meni överiksi – Miley Cyrus ei peppuaan juuri peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohulaulajatar Miley Cyrus menetti juuri kihlattunsa, ja monet uskovat sen olleen nuoren tähden liian rajujen esiintymisten syytä. Vaatteet eivät tunnu pysyvän Cyrusin yllä oikein millään, sillä paljastuskuvia tulee viikko toisensa perään. Nyt neitokainen on esiintynyt rohkeassa asussa.

Miley nähtiin vierailemassa NBC-kanavan suositussa Today Show -ohjelmassa New Yorkin Rockefeller Plazalla, jossa hänellä oli jalassaan äärimmäisen niukat farkkushortsit. Käytännössä housut kuitenkin paljastivat laulajan molemmat pakarat.

Parhaillaan Miley on lisäksi sanasodassa poptähti Sinead O’Connorin kanssa ja Elton John kertoi odottavansa Cyrusin täydellistä romahtamista. Edellinen kohu sai alkunsa, kun Miley shokeerasi yleisöä MTV VMA-gaalassa esiintymällä lavalla rohkeasti Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen aikana. Vähäpukeinen tähti työnsi peppuaan r&b-tähteä vasten.