DJ-supertähti Stonebridge Suomeen – esiintyy perjantaina Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin ja arvostetuimpiin DJ-supertähtiin lukeutuva Stonebridge saapuu ylihuomenna Suomeen. Ruotsalaissyntyinen DJ-tuottaja esiintyy perjantai-iltana Vaasassa SKY-yökerhossa.

Tukholmassa syntynyt Stonebridge nousi tunnetuksi jo vuonna 1993 remixillään Robin S:n Show Me Love -klubihitistä. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten supertähtien kanssa, ja muun muassa Britney Spears, Missy Elliot ja Taio Cruz ovat olleet hänen asiakkaitaan.

Parin vuosikymmenen aikana mieheltä on tullut lukuisia listahittejä ja hän on tenhyt yhteistyötä monien alan tähtien kanssa. Grammy ehdokkuuden Stonebridge sai remixillään NE-YO:n Closer kappaleesta.

Nykyisin miehellä riittää kiirettä oman levy-yhtiön Stone Boy Music pyörittämisessä. Levymerkin kappaleet ovatkin nousseet Beatportin listojen kärkisijoille ja monien kanavien soittolistoille. Näiden lisäksi mies isännöi omia radio-ohjelmia. Visiitti Vaasaan on yksi hänen STHLM Sunrise kiertueen kohteista.